Nydelig jordbær

Vi har mange gode og næringsrike ingredienser i denne smoothien, blant annet ekstra fiber, omega 3 og lecithin. I tillegg bugner det av ferske bær og frukt.

Våre kunder gir den ⭐⭐⭐⭐⭐ 
Her er hva noen sier:

«Oj. Dette var farlig godt. Når kommer denne i liter størrelse 🙂»

«Denne var knallgod! Dette er klart den beste smoothien jeg har fått servert ☺ Takk! Gleder meg til å prøve de andre smakene

«Nam nam ❤️denne var nydelig!«

Jordbær er proppfulle av C vitaminer og A vitamin. De inneholder også viktige stoffer som folat, fosfor, jern, kalium og kalsium. Visste du at jordbær inneholder  like mye C vitamin som appelsin?

C vitamin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, øker opptaket av jern og er bra for huden. C vitamin er også et antioksidant som er viktig for kroppens utvikling av celler og vev.

Ønsker du en fiks ferdig fersk smoothie, bestiller du det her.

Eller du kan fylle opp fryseren med ferdig mikset smoothiemix. Så hver gang du får lyst på en nydelig smoothie fra Raagodt, kan du bare åpne fryseren, ha mix’en i blenderen sammen med væske og så er den klar til å nytes 😋 I den frosne miksen kan du tilsette den væsken du ønsker, som f.eks rismelk, vann eller juice. Vil du ha den perfekte smaken som vi har i våre ferske smoothier, så tilsetter du 1,5 dl eplejuice og 1 dl yoghurt.

Vår frossen smoothie mix bestiller du her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *