Jeg har en passion

Jeg har en passion for god, enkel og næringsrik mat! Jeg elsker når mine barn blir begeistret for smoothies som er supersunne, styrker deres immunforsvar og gir kroppene deres alt det de trenger.

Her er jeg 🙂

Mitt navn er Inger Lise Torres og jeg etablerte Raagodt i 2018.

Jeg begynte med å lage ferske smoothies som passer til en kjapp og enkel frokost, ta med en smoothies på vei til jobb, nyt den etter trening eller som en kveldskos sammen med familien.

Nå lager jeg også frossen smoothie mix, fruktremser, kald ferskpresset juice, raw food kuler og musli blanding.


Smoothien kan nytes fersk eller lag den kjapt og enkelt med ferdiglaget frossen mix – du velger hva som passer best for deg.

Frossen smoothie mix som du lett blender hjemme 🙂

Vi selger også FRUKTREMSER som er perfekte i matpakken, på trening eller som turmat. Fruktremsene har friske smaker av mango og jordbær. De er produsert på 42 grader som definerer de som Raw Food. Dette gjør vi for å beholde næringsstoffene fra den friske frukten

Fruktremser

RAW FOOD KULER – Superferske og supersunne. En energibombe uten bruk av sukker, kun søtet med daddler. Raw food kulene er meget allergivennlig uten melk, nøtter og gluten.

Det siste tilskuddet på produktsiden er FERSK KALDPRESSET JUICE i tre ulike smaker; appelsin, rødbeter og eplejuice. Alle våre juicer produseres den dagen de leveres og er så ferske som de kan bli. Vi bruker slowjuicer for å bevare best mulig ferskhet og flest næringsstoffer i juicen.

Alle Raagodts produkter er lagd med fersk råvarer av høy kvalitet. De er allergivennlige, vegansk, uten gluten og melk. Jeg bruker også mye superfood i oppskriftene for å booste de med enda mer god næring.

Du kan bestille alle våre produkter HER.

Hilsen Inger Lise i Raagodt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *