Grønne smoothies – tips til den perfekte smaken

Smoothies med grønnsaker kan av og til smake litt «grønt» eller bittert. Det er jo ikke en smak vi ønsker. Selv om smoothies bugner av grønnsaker og sunne vitaminer, så skal den likevel smake nydelig, ikke sant?

Vår grønne spinat smoothie er veldig populær! Her maskerer vi all «grønn smak» på en perfekt måte, og du får alle de gode næringsstoffene fra spinat. Og smaken? Den er bare nydelig! 

Her er noen tips for å lage velsmakende og næringsrike smoothies med masse gode grønnsaker: 

 1. Kombiner grønnsakene med søte frukter som f.eks ananas, mango, banan, pære og/ eller druer. Jo modnere frukten er jo søtere er den. Vi må ha en del sødme for å veie opp den bitre smaken fra grønnsaker som f.eks spinat eller brokkoli. En god start er å bruke 2 deler grønnsaker og 3 deler søte frukt. Smak deg så frem til du får den riktige smaken for deg. 
   
 2. Tilsett saften fra sitron eller lime. Den syrlige smaken fra sitron balanserer grønnsakene på en fin måte. 
   
 3. Tilsett fersk ingefær. En bit tilsvarende ca en tommelfingernegl gir en god sting og balanse i smoothien.
   
 4. Bruk gjerne frosne grønnsaker eller frukt om du har. Når smoothies’en er kald er smaken friskere. Det er jo perfekt på varme sommerdager 😀 Har du ikke frosne grønnsaker kan du bruke isbiter. 
   
 5. Smak deg frem underveis når du lager en grønn smoothie. Hvis den ikke smaker søtt nok med søte frukter, kan du tilsette litt honning, dadler eller ren vanilje. 
   
 6. Bruk gjerne litt avokado i smoothien. Det gjør smoothien fyldig og kremete samtidig som du får mange gode næringsstoffer 😀 
   
 7. Grønnsaker som egner seg godt i en smoothie er spinat, brokkoli, squash og grønnkål. 
   
 8. Hvem vil vel ha biter av spinat i smoothien? 😜 For å unngå dette, kjør først grønnsakene sammen med litt vann eller væske i blenderen. Når dette er godt blandet, tilsetter du flere ingredienser litt om gangen. 
   

Håper det smaker! 😀

Vil du prøve vår spinat smoothie, klikker du bare HER, så kommer du rett til bestillingssiden. Vi leverer hjem til deg 😀

1 kommentar til «Grønne smoothies – tips til den perfekte smaken»

 1. Егор Svar

  Magisk start pa? hostferien med en kjapp tur til Eldsfjellet???????????? Folte for a? rense innvendig med en gronn smoothie???? utvendig med min trufaste Lumispa og mudmaske?? Foltes helt himmelsk etterpa?????????????. .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *