5 grunner til å drikke smoothie

Smoothies både gjør godt og smaker godt, det alene er god nok grunn til å drikke smoothies, ikke sant? Her har vi samlet våre 5 gode grunner til hvorfor vi drikker smoothies. Hva er dine grunner? Eller kanskje vi ikke trenger noen grunn…. 😂

 1. Du får i deg mer frukt og grønt som gir mer næring og fiber i kroppen. Det er supert for å styrke immunforsvaret, noe som er viktig nå både for at vi går høst og vinter i møte og for at coronaviruset fortsatt lurer i kulissene.
   
 2. Det er kjapt å lage! Spesielt hvis du har kjøpt våre ferdiglagde frosne smoothie mix’er 😊 Da tar du alt i blenderen sammen med væske, så er en smoothie fullspekket med næring klar på kun ett minutt. Du kan bruke det du vil av væske, vi bruker ofte rismelk, eplejuice og melkefri yoghurt, men her kan du bruke det du har.
   
 3. Barna kan lage det selv, i hvert fall de som er i skolealder. Vi syns det er veldig fint at barna kan lage seg en smoothie etter skolen, i stedenfor annen kjapp og enkel mat som ofte har mindre næring og har mye sukker i seg.
   
 4. Høykonsentrert næring i lite volum. Våre smoothies er alltid produsert med ferske råvarer og tettpakket med gode næringsstoffer, vi tilsetter også superfoods for å booste næringen enda mer. Så her får du mye godt i en smoothie.
   
 5. Det smaker nydelig! Er smoothie skal være velsmakende for alle i familien, både store og små. Når sunn mat smaker godt er det lettere å etablere gode vaner med mer frukt og grønt i kostholdet.  

Kan det friste med en smoothie? Klikker du deg inn her og bestiller, så leverer vi til deg 🙂 Bestiller du for mer enn kr 500, får du gratis frakt. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *